CityZenZ Dé intelligente besturing van openbare verlichting voor duurzame gemeenten

Het einde van het TF-signaal markeert een nieuwe fase in de ontwikkeling van onze technologische infrastructuur. Deze verandering brengt echter uitdagingen met zich mee voor diverse partijen die afhankelijk zijn van dit systeem. Daarom introduceren wij met trots de CityZenZ-productlijn.

CityZenZ is ontworpen als een veelzijdige en toekomstbestendige oplossing om de impact van o.a. het stopzetten van het TF-signaal te verzachten. Onze productlijn biedt innovatieve technologieën die zich aanpassen aan de evoluerende behoeften van steden en gemeenschappen.

Met CityZenZ kunnen netbeheerders en beheerders van openbare ruimtes de controle behouden over de verlichting en andere systemen die voorheen afhankelijk waren van het TF-signaal. Onze geavanceerde oplossingen maken gebruik van moderne sensortechnologieën, slimme netwerken en geavanceerde software om een naadloze overgang te garanderen.

Door te kiezen voor CityZenZ kunnen organisaties hun operationele efficiëntie verbeteren, kosten besparen en tegelijkertijd een duurzamere en veerkrachtigere stedelijke omgeving creëren.

CityZenZ D intelligente besturing van openbare verlichting voor duurzame gemeenten
CityZenZ Switch

CityZenZ Switch

Ontdek CityZenZ Switch: dé vervanger voor het verouderde Toonfrequentiesignaal (TF). Deze geavanceerde oplossing biedt een scala aan functies die uw straatverlichting naar een hoger niveau tillen: Met CityZenZ Switch haalt u niet alleen een betrouwbare en energie-efficiënte oplossing in huis, maar bent u ook klaar voor de toekomst van slimme straatverlichting. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe CityZenZ Switch uw straatverlichting kan transformeren.

KOM IN CONTACT

CityZenZ Connect

Ontdek de toekomst van straatverlichting met onze geavanceerde CityZenZ Connect. Met een scala aan functies tilt deze module remote management, veiligheid en efficiëntie naar een hoger niveau: Met de CityZenZ Connect bieden wij een complete oplossing voor een slimme en efficiënte stedelijke verlichtingsinfrastructuur. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden voor uw stad of gemeente te bespreken.

KOM IN CONTACT
CityZenZ Connect
CityZenZ Utility

CityZenZ Utility

Ontdek de CityZenZ Utility, dé oplossing voor toepassing in lichtmasten. Met een scala aan geavanceerde functies biedt CityZenZ Utility een ongeëvenaarde combinatie van autonomie, efficiëntie en flexibiliteit: Met CityZenZ Utility haalt u niet alleen een krachtige en efficiënte oplossing in huis, maar bent u ook klaar voor de toekomst van slimme straatverlichting. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een demonstratie van de mogelijkheden van CityZenZ Utility voor uw lichtmasten.

KOM IN CONTACT

CityZenZ User Interface

Ontdek het gemak van CityZenZ Connect, uitgerust met een geavanceerde webbased User Interface die gebruikers in staat stelt om eenvoudig en veilig in te loggen. In deze beveiligde omgeving heeft u direct toegang tot actuele informatie over uw schakelkasten, spanning, stroom en vermogen in verschillende fases. Met onze User Interface kunt u moeiteloos lichtschema’s en schakelmomenten invoeren of aanpassen, waardoor u volledige controle heeft over uw verlichtingsinfrastructuur. Bovendien biedt het dashboard direct inzicht in eventuele kabelfouten en het energieverbruik, zodat u snel kunt reageren op mogelijke problemen en uw efficiëntie kunt maximaliseren. Kortom, de CityZenZ Connect met User Interface maken het beheer van uw verlichtingsnetwerk eenvoudiger en effectiever dan ooit tevoren. Ervaar het zelf en ontdek hoe onze innovatieve oplossingen uw workflow optimaliseren en uw operationele kosten verlagen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een demonstratie van de mogelijkheden van CityZenZ Connect met gebruikersvriendelijke User Interface.

KOM IN CONTACT
CityZenZ User Interface